به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، بعدازظهر امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته در حادثه سیل اخیر استان بوشهر و رسیدگی به مسائل و مشکلات این مناطق، ضمن تشکر از تلاش های صورت در زمینه، اظهار داشت: با تلاشهای انجام گرفته در حادثه سیل اخیر، شرایط خوبی در استان رقم خورد و بحران کنترل و مهار شد.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: استان بوشهر در این بحران شاید از معدود استان هایی بود که در عرض چند روز توانست فضای تخریب و آسیب را مدیریت کند و الان در مقام ترمیم آسیب ها هستیم و این محصول تلاش و کوشش شما عزیزان است.
وی افزود: در همان ساعات اولیه حادثه سیل، قرارگاهی تشکیل شد و دولت، بنیاد مسکن، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، سپاه، بسیج و گروه های جهادی و مردمی همگی پای کار آمدند و بحران را مدیریت کردند.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه در شرایط کنونی نیازمند یک سری اقدامات مشترک جامع هستیم، افزود: در این زمینه لازم است اقدامات همه نهادها، دستگاه ها و گروه های جهادی همپوشانی شود و کارهای بزرگی در این رابطه صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری، شیوه ترمیم آسیب ها در شرایط کنونی را حائز اهمیت دانست و بیان کرد: در این عرصه لازم است یک سازماندهی صورت گیرد و تحت اشراف این قرارگاه مشخص شود که خدمات عمرانی مناطق سیل زده هر کدام توسط کدام نهاد و دستگاه و یا گروه های جهادی انجام گیرد و کالاهایی که قرار است به دست نیازمندان برسد چگونه توزیع و تقسیم بندی شود.
وی با اشاره به نقش پیشگیری در جلوگیری از وقوع حوادث غیرمترقبه و با بیان اینکه نقشه آمایشی مناطق در معرض آسیب استان بوشهر طراحی شود، تأکید کرد: نهضت پیشگیری از وقوع حوادث غیرمترقبه و کاهش خسارات و آسیب ها در بحران ها ایجاد شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه باید آمادگی لازم وجود داشته باشد و هر فرمانداری به عنوان متصدی امر هر شهرستان، تمام تمهیدات مدیریت کار را در دست داشته باشد.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: مسئولان و فرمانداری ها تمام ابزار و افراد مورد نیاز و قرارگاه مدیریت بحران در هر منطقه را شناسایی کنند تا در موقع ایجاد بحران بتوانند در سریع ترین زمان ممکن وارد عمل شوند و حادثه را مدیریت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با اشاره به تأمین منابع و مدیریت جبران خسارات، بیان کرد: در زمان وقوع حوادث، برخی خسارات جنبه شخصی و مردمی و برخی جنبه عمرانی و شهری دارد که لازم است در زمان بروز حوادث این آسیب ها سریعاً شناسایی و تعیین تکلیف شوند و در اسرع وقت جهت رفع آنها اقدام شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تأکید کرد: برخی منازل مردم در مناطق سیل زده استان بوشهر دچار آسیب های جدی شده که در این رابطه باید به صورت جهادی عمل و این مشکل حل شود.
انتهای پیام/
نظر شما